Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Bar Aqua Uitgaan

Vind je het een avontuur om in het buitenland te zijn, maar heb je heimwee naar de Nederlandse taal en nuchterheid? Of wil je tijdens je vakantie in contact komen met andere jonge, energieke Nederlandse vakantiegangers? Dan kun je je tijdens je bezoek aan Siófok wanen in een klein stukje Nederland. In de Bar Aqua voel je je als een vis in het water!

Het Nederlandse stamcafé in Siófok

Op je relaxte vakantie in Siófok ga je met je vrienden natuurlijk op zoek naar de beste bars en clubs, waar je tot in de late uurtjes plezier kunt maken. Bar Aqua is dé thuisbasis voor feestend Nederland én tevens het stamcafé van verschillende Nederlandse reisorganisaties, als GOGO en Beachmasters. De Aqua Bar is de enige echte, Nederlandse Danceclub en cocktailbar in Siófok. Zo hoef je een avondje niet te struikelen over de Engelse of Hongaarse taal en kun je oerhollands ‘lullen’ met je landgenoten. Bovendien is dit stamcafé de ideale plek om vriendschappen te ontwikkelen, die na vakantietijd kunnen voortleven!

Bar Aqua: cocktails & themafeestjes

De Bar Aqua is de hele week geopend. Vanaf 4 uur ’s middags opent de club zijn deuren en deze worden niet gesloten tot 5 uur ’s ochtends. Als je barst van de energie, kun je je dus 13 uur lang vermaken in deze club. Iedere avond verwelkomt de bar zo ongeveer 300 gasten, waarvan het merendeel dus van Nederlandse bodem afstamt. In Bar Aqua danst iedereen voor zijn leven, en dit onder het genot van de allerlekkerste cocktails. Eens in de zoveel tijd organiseert de Aqua Bar ook hele vette themafeestjes. Zo zijn Ladies Night, Night of Neon en de Hawaii Party’s altijd erg geliefd en uiteraard druk bezocht.

Met bloed, zweet & tranen

Heerlijk meeblèren met de grote Nederlandse hits: dat kan bij dit oranje cafe! Kun jij alle nummers van artiesten als André Hazes en Guus Meeuwis meezingen, zonder naar de lyrics te hoeven googlen, dan kun jij samen met je 299 nieuwe Nederlandse vrienden de longen uit je lijf zingen met de gezelligste, Nederlandse meezingers. Maar ook als je niet zo’n fan bent van de volksmuziek en meer een luisteraar bent van top 40 muziek zit je bij de Aqua Bar aan het juiste adres. Ook deze pop-hits zing jij uit volle borst mee! Heb je je stem al opgewarmd?

Één frikandel speciaal, alsjeblieft!

Oude, vertrouwde Nederlandse lekkernijen scoor je in dit stamcafé. Heb je wel even genoeg gehad van de kruidige Hongaarse keuken en verlang je naar een lekkere, vette hap? Naast de heerlijke drankjes die je in de bar kunt bestellen, staan er ook snacks als frikandellen en kroketten op het menu!

Een uitstapje naar Nederland

Dus, heb je tijdens je zonvakantie heimwee naar de Nederland? Bij Bar Aqua kun je even een avondje heerlijk volledig Nederlands praten en genieten van de ‘niet-zo-culinaire’ Nederlandse keuken. Daag je landgenoten uit tijdens een dancebattle en slurp de glazen van de allerlekkerste drankjes leeg. Je vindt Bar Aqua aan het begin van de Barstreet, Petofi setany 2/A, in Siófok. Zien we je daar?

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie