Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Natuurlijk hoef je in Siófok niet al te ver te zoeken naar een goede dosis H2O. De stad is niet voor niets een beroemde en geliefde badplaats in Hongarije. Heb je er al een aantal dagen aan het strand op zitten en verlang je even naar schone voeten, zonder het helse gevoel van zand tussen je tenen? Dan is het Bebo Aquapark dé plek waar je moet zijn. Zo kun je heerlijk blijven zwemmen, een gouden tintje op je huid verwelkomen én natuurlijk optimaal genieten. Onbeperkt plezier maken is een vereiste!

Urenlang waterpret in het Bebo Aquapark

Het BEBO Aquapark is met zijn oppervlakte van 600 vierkante meter, één van de grootste waterparken in Hongarije. Het park is gevestigd direct in het centrum van de Gold Coast, Tömörkény István Street. Het zwemparadijs is leuk voor waterratten van iedere leeftijd. Zo kun je trampoline springen, apenkooien in de ‘monkey cage’, je balans en kracht trainen via obstakels en luchtbedden in het water én jezelf of vriend(in) lanceren in een katapult.

Ook wanneer het aan het strand of in het centrum van Siófok treurig weer is, kun je terecht in het Bebo Aquapark. Het park is namelijk altijd open, ook als het zonnetje even niet schijnt. Alleen als er een directe waarschuwing is op hevige storm, sluit het park haar deuren.

Safety first!

Waar je wel even rekening mee moet houden: het is verplicht een ‘life jacket’ te dragen tijdens je bezoek aan het Bebo Aquapark. Op deze manier wordt je eigen veiligheid zo goed mogelijk gewaarborgd. Vergeet ook vooral geen zonnebrand in te pakken. De tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt en voor je het weet heb je een huidje ontwikkelt zo rood als een kreeft. Dus, smeer je in, dan hoef je de volgende dagen niet op de blaren te zitten.

Bezoek je het park, dan dien je ook een ‘liability statement’ te tekenen. Je bent welkom voor een van tevoren bepaalde tijd. Is de tijd bijna om en zit je waterplezier er bijna op, dan hoor je dit van de medewerkers.

Het Bebo Aquapark bezoeken?

Het Bebo Aquapark is makkelijk met de auto te bereiken. Parkeren kun je gratis aan de straten bij het park, maar er is ook een grote parkeerzone te vinden in Tömörkény István street. Ben jij klaar voor een middagje waterpret? Plan dan je bezoekje aan het Bebo Aquapark en beleef ongekend plezier!

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie