Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Boottocht Balatonmeer Activiteiten

Het Balatonmeer is groot van omvang en om deze reden erg indrukwekkend. Het is dé plek waar toeristen en de inheemse bevolking één worden met de natuur en genieten van het rustgevende geluid van het water en de aanraking van het zonnetje op de huid. Ben je niet zo’n zonneklopper, die dagenlang liggend (en bruinbakkend) kan spenderen op het strand, maar wil je wel optimaal en met al je zintuigen de magie van het waterparadijs ervaren? Kies dan, in plaats van een dutje of wandeling aan het water, voor het maken van een mooie boottocht door het Balatonmeer!

Schip ahoy, spring aan boord!

Heerlijk dobberen in het water, terwijl je het aroma van het zoete water opsnuift en de rustgevende omgeving in je opneemt: een rondvaart is dé manier om te genieten van de omgeving op een ontspannen manier, zonder dat je je hiervoor in je badpak hoeft te hijsen. Je kunt op verschillende plaatsen aan het Balatonmeer een rondvaart boeken. Bovendien heb je de keuze uit verschillende soorten boten. Zo kun je kiezen voor een rondvaart op een ouderwetse stoomboot of een fancy zeetrip op een modern cruiseship, maar ook kun je helemaal back to the basic gaan en aan boord stappen van een zeilboot. Houd je liever zelf je handen aan het roer en is ‘kapitein’ jouw tweede naam, dan kun je ook een elektrisch bootje huren, waarmee je er zelf op uit kunt gaan!

Tijdens een boottocht aan het Balatonmeer kun je een lekker goud kleurtje opdoen en een blik werpen op de onderzeese wereld, mogelijk gemaakt door het heldere water. Geniet van het adembenemende uitzicht en klets gezellig bij met al je vrienden, terwijl je de zoete wateren van het Hongaarse landschap trotseert.

Bijkomen op de Relaxing Cruise

Er zijn dus verschillende opties beschikbaar voor een boottocht aan het Balatonmeer. Één van die mogelijkheden is het aan boord te springen van een ‘Relaxing Cruise’. Deze boottocht is ideaal als je nog niet helemaal fris en fruit bent, wanneer je feestend, drinkend en dansend een lange nacht hebt doorgehaald. Tijdens een chill middagje op de ‘Relaxing Cruise’ laad je je batterij weer helemaal op. Op de boot kun je achterover zitten of liggen op de speciale ligplekken. Dat is nog eens een fijne manier om te zonnebaden! Reis je met deze cruise, dan wordt de tocht regelmatig onderbroken door een kleine stop, waarin je een verfrissende duik kunt nemen. Tijdens je rondvaart kun je je ogen toe doen en langzaam meeneuriën met de relaxte muziek die op de achtergond wordt afgespeeld.

Bovendien kun je je laten vermaken door het personeel, die met liefde en enthousiasme zorgt voor het entertainment. Dorst leiden is ook onmogelijk, aangezien je toegang hebt tot een onbeperkt limiet van drankjes. Zie je jezelf al liggen in één van de ligstoelen, genietend van de warme, Hongaarse zon terwijl je (misschien op iets te hoog tempo) je favoriete cocktail opslurpt? Knik je op dit moment je hoofd, dan is een boottocht over het Balatonmeer in de ‘Relaxing Cruise’ op jouw lijf geschreven.

Helemaal losgaan op de party cruise

Zit plezier maken in je bloed en ben jij het grootste feestbeest van de laaglanden? Dan vind je een simpele boottocht over het Balatonmeer misschien wat slaapverwekkend. Gelukkig bestaat het woord ‘saai’ niet in het woordenboek van de ‘Partycruise’. Tijdens deze Balatonmeer-boottocht kun je onbeperkt eten en drinken en na afloop weer voldaan en gevuld naar je verblijf strompelen. Op het schip kun je de harten van je medereizigers veroveren bij het showen van je beste dancemoves, die je maakt op de vetste beats. Met de ondergaande zon op de achtergond, sluit jij je dagje af op een feestende, doch romantische manier.

Een Balatonmeer boottocht boeken?

Ben je er al uit met welk schip je de Hongaarse wateren onveilig wilt maken? Welke boottocht aan het Balatonmeer je ook beslist te maken, van een relaxte, gezellige dagje ben je verzekerd. Stap aan boord en waan je in de wereld van de marine!

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie