Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Bubble Soccer in Bella Animal Park Activiteiten

Verebesi u. 35., Siofok 8600

Wil je er een leuk dagje op uit? Plan op je zonvakantie een tripje naar het Bella Animal Park! De perfecte plek voor als je niet genoeg kunt krijgen van het kijken naar schattige dierenfilmpjes op het internet. In dit dierenpark zie je de allerliefste diertjes in levende lijve! Dus, alle dierenliefhebbers opgelet: het Bella Animal Park mag je tijdens je bezoek in Siófok echt niet overslaan!

Beestachtig plezier in het Bella Animal Park

Hoe oud je ook bent, een bezoekje aan een dierenpark is altijd leuk en gezellig. Het park is gevestigd op 5 kilometer afstand van het centrum van Siófok, naast de M7 snelweg. De dierentuin maakt onderdeel uit van een 30.000 vierkante meter gebied, vol parkeerplaatsen, paden, tuinen en omheiningen.

In de tuin van het park vind je de ‘petting zoo’, waar je dieren als kamelen, lama’s, alpacas, paarden, ezels, geiten, schapen, vogels, katten, konijnen kunt bewonderen. De grote tuin is gedecoreerd met houten meubilaire, waarin je heerlijk in het zonnetje de omgeving kunt absorberen. Op de eerste etage van het hoofdgebouw betreed je de ‘club place’ en kun je genieten van een drankje en wat lekkers op een groot terras met een spetterend uitzicht.

Ontwaak je innerlijke cowboy

Altijd al op een paard of kameel willen rijden, dan is dit je kans! Het park biedt namelijk de mogelijkheid (op een veilige en leuke manier) een ritje te maken op een prachtig hoef- of zoogdier. Misschien vind je hier zelfs wel je prins(es) op het witte paard… Liever niet zelf het paard aan de teugels houden? Dan kun je ook genieten van een ‘carriage ride’ in de natuur, waarbij je reist door paden, wijngaarden, velden, bossen en langs de kust van het Balatonmeer. Je kunt reserveren en van deze bijzondere tour genieten met vier tot zes vrienden.

Speel een potje Bubble Soccer

Heb je weleens van bubble soccer gehoord? Hiervan kun je zeggen dat het de veiligste ‘extreme’ sport is. Iedere speler wordt vastgemaakt aan een grote, doorschijnende bubbel, met een veiligheidsgordel, waardoor je onmogelijk kunt vallen. Bubble soccer is een variant op het gewone voetbal. Het verschil is dat je tijdens het spel wordt beschermd door een opgeblazen ‘ballon’, waarmee je tegen je medespelers op kunt botsen, zonder dat je pijn krijgt. Ook aan deze activiteit kun je deelnemen tijdens je bezoek aan Bella Animal Park!

Plan je bezoek aan Bella Animal Park!

Hoe kom je op het Bella Animal Park? Om in het park te komen, kun je heel gemakkelijk op de elektrische bus, ofwel de Shuttle bus, hoppen, vanuit een locatie naar keuze. Na je bezoek word je door de chauffeur netjes weer afgezet bij je verblijf, of in het centrum van de stad: jij bepaalt je eindbestemming. Het duurt ongeveer 15 minuutjes eer dat je vanuit het centrum van Siófok arriveert bij Bella Zoo. Reserveren is wel vereist! Ook kun je reizen met de trein, de Dotto train, en tevens wat sightseeing ervaren tijdens je treinreis.

Dus, ben jij groot fan van de natuur en het dierenrijk, plan dan van te voren je bezoek aan het Bella Animal Park. Ontdek het dierenrijk van Siófok!

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie