Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Club Palace Uitgaan

Op zoek naar de allergrootste en populairste club van Siófok, wat eveneens de grootste discotheek van heel Hongarije is? Je vindt wat je zoekt in Club Palace, ook wel bekend als de Palace Dance Club. Hier dans je urenlang loodrecht onder de felle neon verlichting tussen feestende toeristen vanuit de hele wereld!

“Hey, jij bent ook Nederlands!”

Bar Aqua staat bekend als het stamcafé van verschillende Nederlandse reisorganisaties. In deze bar vind je Dutchies in overvloed. Maar ook Club Palace is zeer geliefd onder de jongere generatie kaaskoppen. Ben je in de stemming jezelf te omringen met Nederlands gezelschap, dan is dit de plek waar je moet zijn.

Groot in naam & omvang

De club zelf bestaat uit twee verdiepingen en heeft verschillende zalen. De uitgaansgelegenheid heeft niet voor niets het woord ‘paleis’ in de roepnaam. Club Palace biedt een podium voor vele grote internationale DJ’s. Voor artiesten als Armin van Buuren en Tiësto is de uitgaansgelegenheid geen onbekend terrein. Bezoek je de club, dan dans je urenlang op de fijnste zomerhits en technotracks, gedraaid door je favoriete DJ’s. Als dat geen memorabel feest wordt…

Ook kun je bij het kleurrijke, hippe feestpaleis regelmatig terecht voor de tofste themafeesten. Zo zijn de Free Beer & Sangria Party en de Champagne & Foam Party feestjes die je eigenlijk niet mag missen. Trek je mooiste outfit aan, trommel je vrienden op en geniet samen, en in stijl, van een spectaculaire thema-avond!

Profiteer van gratis vervoer

De populaire, grote club is niet gevestigd in het centrum van Siófok, maar net een stukje hier buiten, op de Deak Ferenc setany 2 in Siófok. Je zou de afstand te voet kunnen afleggen, maar wanneer je in een voertuig met wielen springt, arriveer je toch iets sneller op je plaats van bestemming. Vanaf de boulevard in het centrum kun je gebruik maken van de gratis bussen en taxi’s. De chauffeurs rijden je vanaf 21:00 heen en weer, naar de club en vervolgens weer terug naar het centrum. Jouw bus of taxi vertrekt vanaf de watertoren in het centrum van Siófok. Deze toren is één van de grootste toeristische trekpleisters van de Hongaarse badplaats en is 45 hoog, dus moeilijk te missen!

Een spetterend feest met een bruisend decor

De Club Palace is niet je alledaagse, standaard club. Op het terrein vind je namelijk, naast een fijne dansvloer, ook een zwembad en een aantal douches én spot je het grootste schuimkanon van Europa. En het personeel van de club is niet bang deze af te vuren. Een spetterend waterparadijs en een trendy discotheek in één: bij de Palace Dance Club kijk je je ogen uit. Dans je alsof je leven er van af hangt, dan kun je tijdens het feesten wel een beetje oververhit raken. Gelukkig kun je in dit geval coole verkoeling zoeken in het zwembad! Tijdens het dansen met waterdruppels transformeer jij in een ware waterballerina of -ballerino.

Club Palace wacht op je

Ben jij er klaar voor helemaal uit je dak te gaan op een waanzinnige locatie en te genieten van de beste muziek van de populairste, internationale DJ’s? Of heb je altijd al een schuimparty mee willen maken? Kom tijdens je relaxte zonvakantie in Siófok dan buurten bij de enige echt Club Palace en ervaar zelf de definitie van een spetterend feest!

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie