Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Coke Beachclub Uitgaan

Ga je op vakantie naar Siófok, dan staat ‘het verkennen van het Hongaarse nachtleven’ waarschijnlijk in hoofdletters op je planning. De Hongaarse badplaats is de ideale plek om te genieten van zon, zee en strand, maar ook dé locatie waar je zonder stress of schaamte het feestbeest in jezelf los kunt laten. In Siófok geniet je na zonsondergang optimaal van het bruisende Hongaarse nachtleven, maar ook overdag kun je non-stop feesten. Één van die plekken waar je altijd een feestje kunt crashen, is de enige echte Coke Beachclub!

24/7 genieten in de Coke Beachclub

De Coke Club is een beachclub die is gelegen aan het Balatonmeer, achter de boulevard van de Coca Cola Beach. Dit strand is het bekendste strand aan het Balatonmeer en de locatie van de Coke Beachclub verklaart de drukte! Zowel overdag als ’s nachts kun je hier terecht voor een feestje. Zo kun 24/7 je de heupen los gooien en je armen door de lucht laten slingeren, terwijl je geniet van de heerlijkste muziek. Daarbij kun je getuige zijn van verschillende optredens van een gevarieerd aanbod aan artiesten. Van al dat intensieve bewegen en het warme zonnetje op je bolletje krijg je natuurlijk dorst. Gelukkig zijn op de Coke Beachclub de allerlekkerste cocktails altijd binnen handbereik.

Opladen onder de Hongaarse zon

Ben je niet zo in de feeststemming, of ben je nog aan het bijkomen van de vorige feestnacht, dan kun je tegen betaling neerploffen op één van de loungebedjes op het zandstrand van de Coke Club. Hier kun je op een relaxte manier (en van een veilige afstand) ultiem genieten van de bruisende sfeer van de omgeving en heerlijk wegdoezelen met de chillste muziek op de achtergrond. Op de Coke Beachclub zijn zand en drank in overvloed aanwezig, daarom biedt de club het decor voor het ideale feestje.

Toe aan een adrenalinekick?

Bij de Coke Beachclub kun je ook deelnemen aan andere activiteiten, dan feesten. Zo kun je ook Bungeejumpen! Trek je stoute schoenen aan en waag de sprong. Vanaf meters boven de grond word je uitgedaagd een sprong in het diepe te maken. Tijdens je duik kun je genieten van een spectaculair uitzicht over het Balatonmeer en de bijbehorende stranden, mits je je ogen open durft te doen natuurlijk! Dit is een activiteit voor échte adrenalinejunkies.

Het ultieme party paradijs

De Coke Beachclub is dus een locatie die je zowel overdag als ’s nachts kunt bezoeken. Strek je overdag uit op het zandstrand en droom heerlijk weg op één van de ligbedden. Heb je weer wat energie opgespaard? Dan kun je de party ground betreden en de tijd van je leven beleven. Alhoewel je overdag al kunt losgaan, transformeert de Coke Beachclub ’s avonds pas echt naar een groot party paradijs! De strandtent wordt dan vliegensvlug omgetoverd tot een grote openlucht discotheek, waar je kunt genieten van de lekkerste drankjes en de beste muziek!

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie