Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Flört Disco Uitgaan

Ben je klaar om alle remmen los te gooien, een avondje wild je haren in de lucht te laten dansen en het dak van een supergave club er af feesten? Bereid jezelf dan maar voor op een uitstapje naar de Flört Disco in Siófok! Hier beleef je, samen met je beste vrienden, een spetterende, kleurrijke avond om nooit meer te vergeten. ‘Uitgaan in de Flört Disco’ kun je haast niet weglaten op je bucketlist!

Flört Disco a.k.a. Flört The Club

De Flört Disco, tegenwoordig bekend als Flört The Club, is één van de oudste clubs in heel Hongarije. De discotheek opende zijn deuren in 1989 en is sindsdien is de ‘hoeksteen van de Hongaarse feestcultuur’. Flört is tevens één van de allergrootste clubs in de populaire badplaats Siófok. Deze club kun je dus echt niet overslaan, wanneer je met je hele lichaam en ziel in het uitgaansleven van Siófok duikt. De uitgaansgelegenheid is centraal gelegen in het centrum van Siófok en beschikt over wel 6 verschillende verdiepingen. Hier kun je aanschuiven bij 6 verschillende bars én zelfs toegang verkrijgen tot één van de VIP rooms, waarin je als special guest toegang hebt tot vele faciliteiten.

Laat je betoveren door (inter)nationale DJ’s

In de Flört Disco kun je losgaan tijdens de sets van de beste Hongaarse DJ’s. Maar regelmatig kun je zelfs verrast worden door een performance van een bekende internationale DJ! Bekende namen die afvlogen naar de populaire Hongaarse stad en de club op zijn kop hebben gezet met een verbluffende set, zijn: DJ Tiësto, Paul van Dyk, Deep Dish, Sasha, Sander Kleinenberg, Dubfire, ATB en Scooter. Klinken deze namen je bekend (en als muziek) in de oren? Houd dan het programma goed in de gaten en ontdek wanneer jij je een muzikale gig van jouw favoriete DJ kunt bijwonen.

Hippe themaparty’s

Naast de reguliere avonden, waarin je je dansskills naar een hoger niveau tilt op de beats en melodieën van de bekende DJ’s, ben je ook welkom op de sfeervolle themafeestjes van de Flört Disco. Zo kun je, samen met je vrienden, een magische avond beleven tijdens een Mega Beach Party, de Single Party en de XXL Party. Natuurlijk heeft elk themafeest zijn unieke sfeer en eigen playlist.

Dé club voor house-liefhebbers

Over het algemeen is de Flört Disco is dé locatie voor liefhebbers van housemuziek. Ga je hard op elektronische undergroundmuziek, dan ben je hier aan het juiste adres. Terwijl de meeslepende, intense muziek door de speakers heen bonkt, kun je je je bovendien verwonderen over de indrukkende lichtinstallatie. De muziek en het gebruik van licht zorgen ervoor dat je met iedere cel in je lichaam ondergedompeld wordt in de hypnotische sfeer van de discotheek.

De Flört Disco wacht op je!

Je vindt de trendy Flört Club op de Sió utca 4 in het centrum Siófok. Tijdens het hoogseizoen, het zomerseizoen van het Balatonmeer, is de discotheek dagelijks geopend en kun je non-stop dansen, drinken en feesten tot in de late uurtjes. Dus ben je helemaal ready voor een avondje, waar je kunt genieten van muziek van internationale top DJ’s of een te gek themafeest kunt bijwonen? Vergeet dan tijdens je verblijf in Soifok niet langs te wippen bij Flört Disco.

 

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie