Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Havana Bar Uitgaan

Ben jij op vakantie in Siófok en heb je ondertussen al veel ‘standaard’ kroegen en barren bezocht? Neem dan eens een kijkje bij de Havana Bar. In deze uitnodigende uitgaansgelegenheid geniet jij comfortabel en in stijl van de allerzoetste cocktails en het lekkerste buffet. Dit is de ideale locatie wanneer je gezellig een hapje en drankje wilt doen. Tijdens je vakantie in Siófok kan een bezoekje aan deze bar echt niet uitblijven!

Eten & drinken tegen een zacht prijsje

De Havana bar is een bar gevestigd aan de promenade van Siófok. Naast het feit dat je hier heerlijke cocktails kun scoren, kun je een heerlijk grill buffet aanvallen. Voor een zacht prijsje bestel je een kruidig broodje Gyros of zet je tanden in ‘kwaliteitsfastfood’, zoals een hamburger, hotdog of tortilla. Smullen maar!

Happy hour, every hour

Heb je je buikje volgegeten, maar is er nog altijd plaats voor een toetje? Of start je liever met een cocktail voordat je een maaltijd wegwerkt? Dan kun je tijdens happy hour nippen aan je favoriete cocktails. Tussen 14:00 en 20:00 haal je drie cocktails voor de prijs van één. Happy hour herhaalt zich later in de avond, maar met andere voorwaarden. Tussen 20:00 en 04:00 scoor je twee cocktails voor de prijs van één! Een middag of avondje fancy cocktails consumeren, was nog nooit zo goedkoop! Is de alcohol nog niet volledig naar je hoofd gestegen en weet je nog precies welk lichaamsdeel waar zit? Dan kun je na je cocktailuurtje je beste dansmoves showen op de sfeervolle, kleurrijke dansvloer.

Ga los op de beste tracks!

In de Havana Bar is het iedere avond feest. De lokale huis-DJ’s draaien de tofste deuntjes en brengen het publiek op gang. Uit de speakers klinken de allernieuwste dancehits, maar ook funk- en housetracks komen in overvloed voorbij. En aangezien de Havana Bar toch echt een authentieke Hongaarse uitgaansgelegenheid is, passeren ook verschillende Hongaarse hits de playlist-revue. Dit is de ideale kans om bekend te raken met de Hongaarse muziekstijl. Naast full-time feesten en relaxen, is het natuurlijk ook leuk iets over de cultuur te weten te komen!

Kom genieten in de Havana Bar

De Hongaarse bar is zeven dagen per week geopend en opent dagelijks al vroeg haar deuren: vanaf 10:00 ’s ochtends ben je al welkom. De deuren sluiten pas ’s nachts rond 04:00. Bij deze bar kun je dus makkelijk, in goed gezelschap en omgeven door een fijne sfeer, een warm nachtje doorhalen. Je vindt de ingang van de Havana Bar vlak naast de entree van de populaire Coke Club. Het adres is Petőfi sétány 3 in Siófok. Wanneer kom jij even langs?

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie