Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

La Siesta & Cool bar Uitgaan

Op zoek naar de ‘coolste’ uitgaansgelegenheid is Siófok? Dan ben je bij de La Siesta & Cool Bar aan het juiste adres. In deze bar kun je de hele avond genieten van de lekkerste drankjes, de beste muziek én kun je de sterren van de hemel dansen. Zijn jij en je vrienden er klaar voor om op een positive manier overweldigd te worden door de unieke, magische sfeer van de La Siesta & Cool Bar?

Time to party!

Passeer je de club, dan trekken de felgekleurde neon borden, aan de buitenkant van de La Siesta & Cool Bar, gelijk de aandacht. En zo belovend de discotheek er van de buitenkant uit ziet, zo tof de sfeer van binnen is. Alles, maar dan ook alles, in de club schreeuwt: party! In de bar kun je urenlang genieten van de hardste muziek en het spannendste entertainment. Verveeld raken is simpelweg geen optie!

Spectaculair, temperamentvol entertainment

De barmannen en -vrouwen zijn niet vies van een feestje en brengen maar al te graag een goeie sfeer in de tent. Zij zijn super enthousiast, hebben een hoog energielevel en feesten de hele avond met je mee. Shaken zij de cocktails, dan kijk je met een open mond naar de ‘mix-shows’ die zij neerzetten. En wees voorzichtig: zo af en toe vliegt de bar in de fik. Maar geen paniek, dit is allemaal onderdeel van het entertainment-programma. De vuurshow wordt al jaren lang door de bezoekers gewaardeerd. Tijdens de show aan de bar, worden er bovendien gratis shotjes uitgedeeld. Wees er dus snel bij!

Saturday Night Fever

Het decor, waarin je in een rap tempo je conditie opbouwt terwijl intensief aan het dansen bent, helpt mee aan het creëren van de fijne sfeer. Aan het plafond hangt een enorme sprankelende, zilveren discobal, wat voor een hoog ‘Saturday Night Fever’-gehalte zorgt. Ook springen er felle lasers uit het plafond en word je tijdens het dansen achtervolgd en gemarkeerd door de verschillende gekleurde lichtstrepen. Stilstaan tijdens het uitgaan is geen optie. In de La Siesta & Cool bar word je vanaf links en rechts omringd door professionele dansers en dansende mede-clubgangers. En dit werkt aanstekelijk. De voetjes moeten van de grond!

Goedkoop uitgaan

De dansvloer in de La Siesta & Cool Bar biedt plaats voor zo’n 350 feestgangers. De club wordt iedere avond gevuld door toeristen uit de hele wereld. Om deze reden is altijd gezellig druk en er hangt een fijne, gemoedelijke sfeer in de lucht. De gehele avond en nacht scoor je aan de bar de meest bijzondere, exotische cocktails, voor een mooi, scherp prijsje. Overdag kun je bij de bar zelfs sterecht voor een kwalitatieve, maar zeer goedkope lunch. Wie heeft er al honger?

Bezoek de La Siesta & Cool bar!

Tijdens je kroegentocht kun je de La Siesta & Cool Bar haast niet overslaan. In deze bar dans je met andere vakantiegangers het dak er af. Je kunt ongegeneerd meeblèren met de populairste meezingers en samen met je (nieuwste) vrienden ongestoord los gaan op de allergrootste hits.

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie