Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Paintballen Siófok Activiteiten

Naast bungeejumpen kun je ook andere avontuurlijke activiteiten ondernemen in Siófok, zoals paintballen! Je weet wel, dat spel waarbij je na afloop helemaal onder de felle kleurtjes zit. Paintballen in Siófok is het ideale uitje voor op een regenachtige dag, of als sportieve activiteit na dagenlang strandhangen. Denk jij dat je je tegenstanders makkelijk kunt uitschakelen? Ontdek het tijdens een potje paintball in Siófok!

Paintballen in Siófok: real life action painting

Paintballen is een sport waarbij je je tegenstanders uit moet schakelen, door hen te raken met een verfballetje dat is gevuld met gelatine: de paintball. Met een speciaal geweer, de paintball marker, schiet je met een bepaalde luchtdruk je ‘verfkogels’ af. Wanneer het balletje een oppervlakte raakt, spat het uit elkaar en wordt de verf verspreid. De sportieve activiteit is super populair en dit is dan ook met een reden. Tijdens het spelen van paintball ben je actief en geconcentreerd in beweging, terwijl je als een echte Willem de Kooning, of Jackson Pollock, de kostuums van je tegenstanders als canvas kunt gebruiken.

Paintballen: hip & happening

Wereldwijd wordt de sport gespeeld door miljoenen mensen. Paintball is hot, maar geen ‘zachte’ sport. De kans is erg groot dat je na een potje paintball wat lichte blauwe plekken op je lichaam ontdekt. Voor verwondingen hoef je niet te vrezen, want de paintball verliest bij het raken van je kostuum zijn kracht, doordat deze kapot gaat. Wel moet je tijdens een spelletje ten alle tijden een paintball masker dragen, zodat je gezicht beschermd blijft. Een verfballetje in je oog heb je natuurlijk liever niet, hoe ontevreden je ook bent met de kleur van je ogen. Veiligheid staat altijd en overal voorop. Naast een masker draag je tijdens het sporten een overal. Zo blijven je kleren schoon en verfvrij.

Een leuk weetje: de geweren, de paintball markers, vinden hun oorsprong in de ‘wapens’ die werden gebruikt om koeien en vee te markeren. Deze werden geproduceerd in de Nelson Paint Company.

Full Extreme Sports Park in Siófok

Paintballen in Siófok doe je in het Full Extreme Sports Park, wat gelegen is aan het Balatonmeer, net buiten het centrum van Siófok. Samen met je team word je naar een bosrijk gebied gebracht en vervolgens uitgerust met 100 verfkogels. Na een korte uitleg kun je je geweer trekken en je tegenstanders op een kleurrijke, creatieve manier uitschakelen.

Het Full Extreme Sports Park is de droomlocatie van iedere liefhebber van extreme sporten. In het park kun je naast paintballen ook deelnemen aan andere activiteiten, zoals quad- en buggyrijden. Welke activiteit je ook beslist te doen, in dit sportcentrum ben je de hele dag zoet. Wat je wel nodig hebt, mocht je dit park betreden, is een gezonde dosis lef en stoutmoedigheid. De sporten die je in het Full Extreme Sports Park uitvoert zijn niet voor angsthazen! Ben jij competitief en ben je er helemaal klaar voor de strijd aan te gaan? Kom met je vrienden paintballen in Siófok en geef kleur aan je dag!

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie