Boek je ideale zonvakantie
Profiteer van de beste aanbiedingen
Regel alles voor je trip naar Siófok

Siófok Strand Activiteiten

Het Siófok strand is waarschijnlijk de locatie waar je de meeste dagen van je zonvakantie door zult brengen. Op deze badplaats kun je terecht voor je dagelijkse vitamine D, een verkoelende duik en verfrissende cocktails. Het Siófok strand is zo’n plek waar je nooit genoeg van krijgt. Je raakt snel verslaafd aan de sfeer en de mooie natuur van de badplaats aan het prachtige Balatonmeer.

Ultiem genieten van zon, zee & strand

Het Siófok Strand wordt, door de lokale bevolking, ook wel ‘Het Hongaarse Ibiza’ genoemd. Siófok is namelijk de stad aan het Balatonmeer die het meest leeft, en dan ook zeer geliefd is onder toeristen. Aan het Siófok strand is het vaker druk dan rustig. Overdag claimt iedereen zijn of haar plekje in de zon, en gezelligheid is dan ook niet ver te vinden. Wil je naar het strand, let dan wel goed op. Er zijn namelijk onbetaalde, maar ook betaalde stranden in Siófok. Voor de populairste stranden moet je vaak je portemonnee trekken, omdat deze badplaatsen bij accomodaties horen. Gelukkig kun je voor een kleine vergoeding, van ongeveer twee euro, de hele dag in een relaxte strandstoel genieten van zon, zee en zand. Heb je geen zin om geld uit te geven? De gratis stranden liggen ten westen van het centrum van Siófok.

The place to be: Coca Cola Beach

Het bekendste strand van Siófok is de Coca Cola Beach, de Coke Club. Deze is gelegen achter de boulevard en behoort tot de betaalde stranden. Op dit populaire strand vind je de allergezelligste terrasjes en eettentjes. Ook heb je toegang tot fijne ligstoelen, kun je een balletje opgooien op het volleybalveld, of een paar baantjes zwemmen in één van de zwembaden. Overdag kun je met je vrienden heerlijk genieten van het waterparadijs en ’s nachts wordt het strand omgetoverd tot één groot feestterrein. Op de beachparties kun je feesten tot in de late (of vroege) uurtjes en een hoop nieuwe mensen leren kennen. Dansen kun je trouwens ook overdag bij de toffe beachclubs, waar je in je zwembroek of badpak je heupen heen en weer kunt slingeren tussen heerlijk verkoelende sproeiers.

Ontdek Városi Beach & Lido Beach!

Een ander strand in Siófok is de Városi Beach, het gemeentelijke strand van de stad. Dit ‘strand’ wordt alleen niet omringd met warm, goudbruin zand, maar met een groot, groen grasveld. Wel vind je hier een groot zwembad en kun je verschillende sportactiviteiten ondernemen bij de verschillende duikers- en sportfaciliteiten.

Heb je voet gezet op alle hectaren van Coca Cola Beach en Városi Beach, dan kun je ook nog Lido Beach onveilig komen maken. Dit strand is the best of both worlds. Je vindt er namelijk een zandstrand, maar ook een groot grasveld. Heb je het een beetje gehad met die felle, brandende zon en ben je aan wat verkoeling toe? Dan is Lido Beach de plek waar je moet zijn. Dit strand heeft namelijk een collectie aan schaduwrijke plekjes. Ideaal als je verbranding van je huid voor wilt zijn. Ook kun je op dit strand deelnemen aan vele watersportactiviteiten.

Genieten op Siófok Strand

Op het Siófok Strand beleef je de tijd van je leven! Je komt heerlijk bij, hebt toegang tot de lekkerste cocktails en de chillste muziek én je kunt urenlang zonnebaden onder de warme Hongaarse zonnestralen. Als dit niet als muziek in de oren klinkt… Het Siófok Strand wacht op je!

Review toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijs / Kwaliteit
Personeel
Locatie