Werken in Siófok

Werken in Siófok

WERKEN VIA HOLIDAYJOB.NL

Werken in Siófok als propper, reisleider, dj of barman?

In Siófok zijn er elk jaar weer horeca toppers nodig in de leukste barren. Ben jij een echte horecatijger of verkoop jij nog een ijsklontje aan een ijsbeer? Dan ben jij misschien wel die nieuwe bartender of propper in Siófok, Hongarije!

Of ben je toch meer een reisleider? Maak er samen met alle vakantievierders een onvergetelijke tijd van!

Speciaal voor jou heeft holidayjob.nl verschillende vacatures geselecteerd uit Siófok! Soliciteren kan via je Holidayjob.nl account door je te registreren!

Vacatures voor een vakantiebaan in Siófok

Werken in Siófok (Hongarije) als propper, dj, bediening, kok, animatie, reisleiding of barman? Alles kan!

Reisleider
Maak er samen met alle vakantievierders een onvergetelijke tijd van! Het is hard werken, maar dat gaat een stuk makkelijker in een land waar je elke dag kunt genieten van zon, zee, strand en gezelligheid. Bovendien is jouw doel heel helder; alle gasten een wereldvakantie bezorgen!

Promoter
Heb je deze zomer geen maanden vrij maar wil je toch een korte periode werken in het buitenland? Check dan Holidayjob.nl en kijk of er nog leuke promo jobs beschikbaar zijn! Een unieke kans om voor een aantal weken bij een club te werken en daarnaast ook lekker vakantie te houden!

Barman- of vrouw / bediening
Een van de leukste vakantiebanen in Siófok; achter de bar shinen! Of natuurlijk lekker in de bediening van een club of restaurant!

Is uw bedrijf op zoek naar personeel?

Hier ontmoet u elkaar! Voor partners is het gratis adverteren op de website.
Interesse? Neem dan nu contact met ons op!