Uitgaan in Siófok

Uitgaan in Siófok

Uitgaan in Siófok

[listings style=”grid” list_top_buttons=”none” per_page=”8″ from_vs=”yes” tax-listing_category=”uitgaan”]

Ga jij binnenkort op een welverdiende zonvakantie naar Siófok en ben jij van plan om samen met je vrienden te feesten alsof je leven ervan afhangt? Dan moet je natuurlijk wel weten op welke locaties je aanwezig moet zijn voor de tofste feestjes. Ben jij er klaar voor de vetste uitgaansgelegenheden van Siófok onveilig te maken? Ontdek de Hongaarse clubs en bars waar jij, zonder enige twijfel, dé tijd van je leven beleeft!

Siófok: hét uitgaansparadijs

Naast een populair Hongaars zwemparadijs is Siófok ook de perfecte bestemming om je innerlijke feestbeest los te laten. Het nachtleven in de stad aan het Balatonmeer bruist aan alle kanten. In de afgelopen jaren heeft de badplaats zich ontpopt tot een populaire feestbestemming, met aanzien en prestige. In de stad ontdek je een groot aantal clubs, discotheken en kroegen, maar ook welbekende, sfeervolle Nederlandse feestcafés. Siófok is dus niet alleen de perfecte bestemming wanneer je heerlijk wilt relaxen onder de Hongaarse zon, maar het is ook dé locatie waar je iedere avond opnieuw aangemoedigd wordt je stoute (dans)schoenen aan te trekken en los te gaan op de beste playlists.

Ga ’s avonds compleet uit je dak in grote, populaire clubs, zoals Club Palace en Flört Disco, en geniet overdag op de Coke Beachclub van een prachtig uitzicht op het Balatonmeer, onder het genot van een fris drankje en chille loungemuziek op de achtergrond.

Cocktails in overvloed

In Siófok kun je bijna bij iedere bar of club terecht voor een heerlijke, fruitige cocktail. De barmannen en -vrouwen, die werkzaam zijn in de populaire badplaats, weten precies hoe en met welke magische ingrediënten zij de beste cocktails in elkaar flansen. Ben jij een zoetekauw en ben jij niet vies van wat scheutjes alcohol? Leef je dan uit in de verschillende Hongaarse cocktailbars en vind jouw nieuwe lievelingsdrankje. Goedkope cocktails scoor je bij de La Siesta & Cool Bar en de Havana Bar. In deze tentjes heb je toegang tot de lekkerste cocktails tegen een lief, zacht prijsje. Ook in het Bacardi Music Café bestel je overheerlijke cocktails. Deze drankjes zijn iets prijziger, maar de ambiance van het café maakt het het allemaal waard.

Feesten met heimwee

Vind je het gezelliger om een feestje te bouwen met Nederlanders? Bij de Aqua Bar kun je terecht voor het uit volle borst meezingen van Hollandse tophits. Heb je een lege maag gekregen door al de intensieve dansbewegingen, dan kun je deze weer vullen met een lekkere Hollandse hap, zoals een bordje patat met mayo en een vertrouwde frikandel. In de Aqua Bar maak je nieuwe vrienden die je, eenmaal terug in Nederland, kan wederzien.

Ook in Club Palace is het zeer waarschijnlijk om feestende landgenoten te treffen. Feest je het allerliefst ‘op z’n Nederlands’? Dan zit je bij Aqua Bar en Club Palace helemaal goed.

Spot internationale top DJ’s!

Wil je losgaan tijdens sets van de beste DJ’s? Dat kan! De clubs in Siófok zijn geen onbekend terrein voor veel internationale top DJ’s. Zo vliegen bekende artiesten als Armin van Buuren en Tiësto regelmatig af naar de badplaats en vermaken zij het dansend publiek met de tofste muziek. Wil je een gig bijwonen van een gevestigde DJ? Dan kun je een bezoekje aan Flört Disco niet uit laten. Ook kun je hier terecht voor te gekke themafeestjes en los gaan op de beste house-muziek.

Uitgaan in Siófok: iedere dag feest

Ben je op vakantie in Siófok, dan kun je optimaal genieten van het bruisende, Hongaarse nachtleven. Op iedere dag van de week is er ergens wel een tof feest, waar jij helemaal los kunt gaan op de beste muziek en toegang hebt tot de lekkerste drankjes. Begin maar alvast met het maken van een planning! Tijdens het uitgaan in Siófok maak jij vrienden voor het leven en mooie herinneringen om nooit te vergeten. Maak je borst maar nat!